Webáruház: www.kapunyito-garazskapu.hu

Érd, Rekettye u. 34.

+36 30 444 1555 | +36 20 523 0867

info@splendiddesign.hu

sommer-distributor Sommer Márkakereskedő
Érd

A SOMMER Márkakereskedők országos hálózata azzal a céllal jött létre, hogy a német cégcsoport professzionális kaputechnikai és lakásautomatizálási termékeit, azok alkatrészeit és a hozzájuk tartozó magas minőségű szolgáltatásokat Te egy központilag szervezett, de közvetlenül a gyártó által támogatott formában érhesd el egész Magyarországon.

A SOMMER-nél büszkék vagyunk maximális megbízhatóságunkra.

Hogy ezt hogyan érjük el?

 • Azzal, hogy számunkra fontos mindig az élen járni - nem reklámainkkal, hanem termékeinkkel.
 • Azzal, hogy fejlesztéseink során mindig a végfelhasználó értékeinek biztonságát és kényelmét tartjuk elsődlegesnek.
 • Azzal, hogy a SOMMER-nél magától értetődő a prémium 100%-os minőség-ellenőrzés: a gyártószalagról minden egyes (!) hajtóművünk kipróbálást követően kerül be a dobozába.

Keressél minket, ha:

 • felhasználóként szeretnéd otthonodat komfortosabbá tenni, és fontos számodra a megbízhatóság (érdekelnek okosotthonhoz való termékeink? >> www.sommer.eu)
 • telepítőként szükséged van könnyen szerelhető, precízen kialakított és letesztelt termékeinkre, azok alkatrészeire. Márkakereskedőinknél mint telepítő jelentős kedvezményeket kapsz
 • ipari vagy közösségi tereket üzemeltetsz és ehhez megbízható német termékre van szükséged, márkakereskedőinknél minden esetben kompetens partnerre találsz

A kutatás-fejlesztésben kiemelkedő SOMMER cégcsoport Európa vezető márkái közé tartozik könnyen elérhető, magas minőségű termékeivel:

 • Garázskapu és ipari szekcionáltkapuk
 • Garázskapu meghajtások
 • Ipari kapumeghajtások
 • Nyíló és toló kertkapu meghajtások
 • Redőny és gyorskapu meghajtások és vezérlések
 • Kapuvasalat rendszerek és azok elemei
 • Rádiótechnika, lakásautomatizálási termékek
 • Biometrikus termékek, ujjlenyomatleolvasók
 • Sorompórendszerek
 • Alumínium bejárati ajtók
map

Cégünk 2001-től foglalkozik garázs-, kertkapu-technika és központi porszívó termékek értékesítésével és telepítésével. Az évek alatt aktív és meghatározó tagja lettünk az építőiparnak. Fő profilunk a garázskapu üzletág, a köz-, ipari és a magántulajdonú épületek esetében is. Több multinacionális cég és önkormányzat bizalmát is elnyertük, több éves kapcsolat áll fenn közöttünk, ahol a gyors és szakszerű ügyintézés miatt a mai napig ragaszkodnak hozzánk. Sok megpályáztatott kivitelezésnél és EU által támogatott projektben telepítettünk garázskapukat és részt vettünk a kivitelezési munkákban. Szerviz és karbantartási munkáink során sokféle meghajtással találkoztunk. A legjobb munkakapcsolat a szakmában elismert német SOMMER kapunyitó gyártó cég magyarországi technikusaival alakult ki, mert szaktudásuk és hozzáértésük messze a legmagasabb hazánkban.

Az elmúlt évtizedekben annyi tapasztalatot szereztünk, hogy kifejlesztettünk egy saját márkát: a SPLENDID garázskaput, amihez a kiváló minőségű SOMMER garázskapunyitókat használjuk meghajtásként, mert mind a cégünk, mind az ügyfeleink magas elvárásainak megfeleltek a termékek, garázs- és kertkapu nyitó motor kategóriában is. A mai napig erre vagyunk a legbüszkébbek.

Az elmúlt évek fejlesztései révén olyan magas szintet értünk el, hogy 2017 óta Magyarország legrangosabb szakkiállításán, a CONSTRUMÁN is megjelenünk saját standdal, ahol kertkapukkal és garázskapukkal képviseljük magunkat.

Munkánk során elsődleges irányelvünk a szakmai szabályok betartására, minőségi munkavégzés és ügyfeleink legjobb tudásunk szerinti kiszolgálása. Hiszünk abban, hogy a profi munka a legjobb befektetés, mely elismertséget és visszatérő elégedett ügyfeleket jelent.

Küldetésünk, hogy eljuttassuk a magyar háztartásokba az automata garázs- és kertkapuk, valamint központi porszívók által nyújtotta kényelmet és biztonságot.

Célunk, hogy azt az időt amit megspórolunk (akár a központi porszívók általi gyorsabb takarításnál, akár a gyors és szakszerű kiszolgálás vagy az automata meghajtások általi idő megtakarításnál), ügyfeleink a szeretteikkel való minőségi időre fordítsák.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy:

"ELŐTTÜNK NINCS AKADÁLY!"

Támogatóink:

sommer

Az érdi Sommer Márkakereskedő támogatója a Sommer Kaputechnika Kft.

Térkép: